Tijdelijke actie
Het is de aankomende tijd mogelijk om gratis een artikel met een link toe te voegen op Plaatst.nl. De link in het artikel dient wel relevant te zijn aan het geschreven artikel.

De voorwaarde is wel dat het een uniek geschreven artikel is en aan de richtlijnen van Plaatst.nl voldoen.

Indien u zelf geen tijd heeft om een uniek artikel te schrijven kunt u het werk door ons laten doen. Wij kunnen het artikel ook voor u op Plaatst.nl plaatsen, zodat u zelf geen tijd hoeft te investeren in het plaatsen van uw artikel!

Maak direct een account aan om te beginnen met het plaatsen van een artikel!

Artikels laten toevoegen

Heeft u geen 'know-how' of geen tijd om artikels aan plaatst.nl toe te voegen? Dan kunt u gebruik maken van onze 'laat het doen-service'. Hiervoor heeft u wel een account nodig. U kunt vervolgens u artikels via e-mail naar ons toe sturen. Dat kan in MS Word, PDF, TEXT, et cetera. Zolang de artikels maar uniek zijn en voldoen aan de regels van plaatst.nl.

U schrijft de artikels dus geheel zelfstandig, voor het herschrijven van artikels gelden andere spelregels.(*)

Voor het plaatsen van artikels berekenen wij € 7,50 per artikel. Van 5 tot 10 artikels per maand betaald u € 6,25 per artikel. Van 11 tot 25 artikels per maand betaald u € 5,50 per artikel.

Alle genoemde prijzen zijn exlcusief 21% BTW en inclusief de opname van maximaal 2 hyperlinks in de tekst per artikel. U kunt maximaal 4 hyperlinks laten opnemen in een artikel. Per extra link boven de twee betaald u per link € 2,50. (excl. 21% BTW).

(*)Voor het herschrijven van artikelen berekenen wij € 0,10 per woord in een artikel. Het artikel wordt dan geheel herschreven door een proffesionele en ervaren schrijver.

Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW en berekend op basis van vooruit betaling. Voor abonnementen op jaarbasis kunt u contact opnemen via e-mail. Wij zullen u dan op basis van uw wensen een passend voorstel doen.