Tijdelijke actie
Het is de aankomende tijd mogelijk om gratis een artikel met een link toe te voegen op Plaatst.nl. De link in het artikel dient wel relevant te zijn aan het geschreven artikel.

De voorwaarde is wel dat het een uniek geschreven artikel is en aan de richtlijnen van Plaatst.nl voldoen.

Indien u zelf geen tijd heeft om een uniek artikel te schrijven kunt u het werk door ons laten doen. Wij kunnen het artikel ook voor u op Plaatst.nl plaatsen, zodat u zelf geen tijd hoeft te investeren in het plaatsen van uw artikel!

Maak direct een account aan om te beginnen met het plaatsen van een artikel!

Hoe werkt het?

Deze auteursrecht pagina behoort toe aan: plaatst.nl

plaatst.nl is een website waar iedere (aspirant)schrijver (M/V) zelf geschreven, informatieve en unieke artikels gratis kan publiceren. De artikels kunnen, na aanmelding/registratie geheel zelfstandig gepubliceerd en beheerd worden.

De artikels moeten echter wel voldoen aan de volgende criteria:

 1. De tekst moet geschreven zijn in de Nederlandse taal
 2. De tekst moet informatief en niet wervend zijn
 3. De tekst in een artikel moet uniek en zelf geschreven zijn
 4. De tekst mag geen erotische getinte inhoud bevatten
 5. De tekst moet geschikt zijn voor alle leeftijden!
 6. De tekst mag niet gestolen zijn van derden
 7. De titel van het artikel moet tenminste 5 woorden bevatten
 8. De tekst moet tenminste 250 woorden bevatten
 9. De tekst mag standaard niet meer dan één (1) hyperlink bevatten
 10. De tekst mag geen illegale informatie bevatten, hieronder vallen o.a.:
  1. Geen aanzet tot haat (discriminatie, e.d.)
  2. Het oproepen tot demonstraties
  3. Geen informatie over hoe wapens te maken
 11. De tekst mag geen scheldwoorden bevatten
 12. De tekst mag geen beledingen bevatten
 13. De tekst moet te allen tijde voldoen aan de Nederlandse Wet
 14. De tekst moet objectief zijn en mag dus geen wervende vorm hebben

Level 1: Eerst goed gekeurd worden

Voordat uw artikelen direct en zonder tussenkomst van de redactie gepubliceerd worden moet eerst blijken dat u te goede trouw handeld en in staat bent om een behoorlijk artikel te schrijven. Tot die tijd worden uw artikelen eerst gekeurd door de redactie van plaatst.nl. Nieuwe auteurs hebben eerst een Level 1. Daarmee kunt u wel artikelen plaatsen maar die worden niet direct gepubliceerd. De redactie gaat uw artikels eerst beoordelen. Na een aantal keer goede artikelen te hebben geschreven wordt uw account automatisch omhoog bijgesteld (Level 2) waardoor uw artikelen na plaatsing direct en automatisch gepubliceerd zullen worden.

Eén hyperlink plaatsen

Een auteur mag geheel gratis één (1) hyperlink publiceren binnen het artikel. Hiervoor worden geen kosten in rekening gebracht. Wil een auteur meer dan één (1) hyperlink plaatsen in het artikel dan wordt hiervoor € 7,50 (excl. 21% BTW) per extra hyperlink in rekening gebracht.

Geld verdienen

Iedereen die een geregistreerd en goed gekeurd account heeft als auteur bij plaatst.nl kan geld verdienen met een reclame uiting. Deze reclame uiting komt in het artikel te staan van de auteur. (Eerst de eerste twee zinnen of eerst de alinea en dan de reclame uiting in de vorm van een banner - 468x60 pixels).

Deze reclame uiting kan geplaatst worden in de vorm van een HTML-code. Deze codes kunt u opvragen bij een affiliate netwerk. Ook heeft u de mogelijkheid om een Google Adsense reclame te plaatsen. Hiervoor worden geen kosten in rekening gebracht.

Hoe artikels schrijven en toe te voegen

De online editor van plaatst.nl biedt de mogelijkheid om online artikels in te typen. Wij raden dit echter af. Het is veel veiliger en makkelijker om op uw eigen computer een ASCII tekstverwerker te gebruiken. Een ASCII tekstverwerker is bijvoorbeeld uw Kladblok/Notepad van Windows. Hiermee kunt u uitstekend een artikel schrijven, controleren en met behulp van het zogenaamde Knippen en Plakken, publiceren binnen uw auteurs account.

Nadat u het artikel heeft geplaatst kunt u het eventueel nog een beetje opmaken met onder andere vette tekst, cursieve tekst en onderstreepte tekst. Ook heeft u de mogelijkheid om een genummerde of ongenummerde lijst te maken. Zie voorbeeld:

 • Ongenummerde lijst
 • Ongenummerde lijst
 1. Genummerde lijst
 2. Genummerde lijst

Heeft u nog vragen of wilt u een opmerking of suggestie doorgeven? Stuur ons dan een e-mail.

Deze uitleg kan te allen tijde worden gewijzigd door de redactie. U wordt hiervan, mits u geregistreerd auteur bent via e-mail of de website op de hoogte gebracht.