Ook geld verdienen?
Wilt u ook geld verdienen met het schrijven van unieke en zelf geschreven artikels? Meld u dan aan
Tijdelijke actie
Het is de aankomende tijd mogelijk om gratis een artikel met een link toe te voegen op Plaatst.nl. De link in het artikel dient wel relevant te zijn aan het geschreven artikel.

De voorwaarde is wel dat het een uniek geschreven artikel is en aan de richtlijnen van Plaatst.nl voldoen.

Indien u zelf geen tijd heeft om een uniek artikel te schrijven kunt u het werk door ons laten doen. Wij kunnen het artikel ook voor u op Plaatst.nl plaatsen, zodat u zelf geen tijd hoeft te investeren in het plaatsen van uw artikel!

Maak direct een account aan om te beginnen met het plaatsen van een artikel!

Artikels geschreven door Mali
Online Gokmagazine 06 dec
Op <a href="http://www.gotya.nl" title="" target="_blank">Gotya.nl</a> lees je het allerlaatste nieuws en de nieuwste ontwikkelingen op gebied van kansspel en gokindustrie. Deze onderwerpen zijn doorgaans lastig te vinden op goede informatieve websites, vandaar dat wij er een online magazine aan hebben gekoppeld om zo mensen de juiste informatie aan te bieden. Geen herschreven onzin, geen reclame, gewoon feitelijke nieuwsberichten, weetjes en artikelen.&nbsp;<div><br></div><div>De kansspelindustrie staat te vaak in een slecht daglicht. Wij willen mensen daadwerkelijke feiten presenteren over dit fenomeen, daar het onterecht is dat mensen die soms een gokje wagen beoordeeld worden als 'gokverslaafd'. Maar 0,8% van de spelers is verslaafd aan het spel- de rest komt gewoon voor plezier. En voor dat plezier schrijven wij feitelijke artikelen en nieuwsberichten.&nbsp;</div><div><br></div><div><b><u>Gastbloggers welkom!&nbsp;</u></b></div><div><b><u><br></u></b></div><div>Wij accepteren maar al te graag gastblogs! Wil jij een artikel schrijven over jouw ervaringen in de kansspelindustrie, heb jij iets te melden over de kansspelwetgeving en de aankomende veranderingen, of kan je gewoon heel goed Blackjack spelen? Neem contact met ons op en we kunnen kijken naar de mogelijkheden.</div>