Artikel info
Auteur: megelink
Categorie: Milieu en Planten
Gepubliceerd op: 04 dec 2013 om 08:25u
Gewijzigd op: 04 dec 2013 om 17:40u

Dit artikel is 1257 keer gelezen.
Dit artikel bevat 171 woorden.
Dit artikel heeft 0 uitgaande tekstlink(s).
Meer in Milieu en Planten
Geen andere artikels in de categorie Milieu en Planten.
Tijdelijke actie
Het is de aankomende tijd mogelijk om gratis een artikel met een link toe te voegen op Plaatst.nl. De link in het artikel dient wel relevant te zijn aan het geschreven artikel.

De voorwaarde is wel dat het een uniek geschreven artikel is en aan de richtlijnen van Plaatst.nl voldoen.

Indien u zelf geen tijd heeft om een uniek artikel te schrijven kunt u het werk door ons laten doen. Wij kunnen het artikel ook voor u op Plaatst.nl plaatsen, zodat u zelf geen tijd hoeft te investeren in het plaatsen van uw artikel!

Maak direct een account aan om te beginnen met het plaatsen van een artikel!

Besparen op TL-Verlichting!

TL Besparen is uw adviseur en leverancier voor besparende TL-Verlichting. TL Besparen heeft de oplossing om uw verouderde T8 verlichting om te zetten naar de energiezuinige T5 verlichting. 

T5 verlichting is korter ten opzichte van T8 verlichting. TL Besparen heeft een adapter laten ontwikkelen waardoor aan weerszijden een soort verlenging aan zit, waardoor het wel mogelijk is om T5 verlichting in een T8 Armatuur te plaatsen.

Onze adapter is voorzien van een reflector, wat de lichtopbrengst ten goede komt. Verder is de adapter voorzien van een elektronisch voorschakelapparaat. Dit betekent dat de irritante trillingen uit het licht worden gehaald. 

Een T8 armatuur is vaak voorzien van een conventioneel voorschakelapparaat, dit zorgt ervoor dat de lamp 50 keer per seconde knippert. Deze irritante schakeling is te detecteren voor zowel mens als dier en heeft een vermoeiende werking.

Wilt u ook meteen besparen op TL-Verlichting, en het mag in eerste instantie niet teveel kosten?

Neem contact met ons op via:

info@tlbesparen.nl of 053 711 34 90

www.tlbesparen.nl