Artikel info
Auteur: redactie
Categorie: Techniek
Gepubliceerd op: 02 nov 2012 om 06:15u
Gewijzigd op: 02 nov 2012 om 06:17u

Dit artikel is 1449 keer gelezen.
Dit artikel bevat 246 woorden.
Dit artikel heeft 0 uitgaande tekstlink(s).
Meer in Techniek
Tijdelijke actie
Het is de aankomende tijd mogelijk om gratis een artikel met een link toe te voegen op Plaatst.nl. De link in het artikel dient wel relevant te zijn aan het geschreven artikel.

De voorwaarde is wel dat het een uniek geschreven artikel is en aan de richtlijnen van Plaatst.nl voldoen.

Indien u zelf geen tijd heeft om een uniek artikel te schrijven kunt u het werk door ons laten doen. Wij kunnen het artikel ook voor u op Plaatst.nl plaatsen, zodat u zelf geen tijd hoeft te investeren in het plaatsen van uw artikel!

Maak direct een account aan om te beginnen met het plaatsen van een artikel!

iPad Mini kopen

Al een hele tijd waren er geruchten over de komst van een iPad Mini. Nu is het toch echt zover, de iPad Mini kan vanaf vandaag worden gekocht in Nederland.


De iPad Mini is in feite een kleinere versie van de iPad 2, de iPad Mini is namelijk maar 7.85” groot. De iPad Mini draait net als de andere Apple devices op het nieuwste besturingssysteem, iOS6. Net als bij de eerdere voorgangers in de iPad reeks is ook de iPad Mini verkrijgbaar met verschillende specificaties. Zo bestaat er een iPad Mini 16GB, iPad Mini 32GB en de iPad Mini 64GB.

De iPad Mini is de eerste tablet van Apple met een ander formaat dan de welbekende 9.85” iPads. Veel mensen vinden de normale iPad te groot, aangezien deze vaak met twee handen vast gehouden moet worden. Ook voor deze mensen is er nu een tablet van het merk Apple die gemakkelijk in één hand vast te houden is.

Natuurlijk heeft ook de iPad Mini een prachtig scherm, goede prestaties, meerdere camera’s en duizenden leuke Apps die al direct compatible zijn met de iPad Mini. De batterij van de iPad Mini kan tot wel 10 uur meegaan. Er is ook een reeks iPad Mini’s beschikbaar die gebruik kunnen maken van het telefoonnetwerk in zowel binnenland als buitenland. Natuurlijk is ook de iPad Mini weer voorzien van Wi-Fi, met de iPad Mini kun je dus overal op de wereld inloggen op Wi-Fi.

Ben jij overtuigd? Ga de iPad Mini kopen!