Artikel info
Auteur: redactie
Categorie: Reizen en Vakantie
Gepubliceerd op: 31 okt 2012 om 13:35u
Gewijzigd op: 31 okt 2012 om 13:39u

Dit artikel is 1603 keer gelezen.
Dit artikel bevat 252 woorden.
Dit artikel heeft 0 uitgaande tekstlink(s).
Meer in Reizen en Vakantie
Tijdelijke actie
Het is de aankomende tijd mogelijk om gratis een artikel met een link toe te voegen op Plaatst.nl. De link in het artikel dient wel relevant te zijn aan het geschreven artikel.

De voorwaarde is wel dat het een uniek geschreven artikel is en aan de richtlijnen van Plaatst.nl voldoen.

Indien u zelf geen tijd heeft om een uniek artikel te schrijven kunt u het werk door ons laten doen. Wij kunnen het artikel ook voor u op Plaatst.nl plaatsen, zodat u zelf geen tijd hoeft te investeren in het plaatsen van uw artikel!

Maak direct een account aan om te beginnen met het plaatsen van een artikel!

Vakantie Parijs

Parijs, de grote en vooral mooie Franse hoofdstad is al jaren een favoriete vakantiebestemming voor zowel Nederlandse als buitenlandse reizigers. Wat maakt zo’n vakantie naar Parijs precies zo speciaal, waardoor zoveel mensen voor Parijs kiezen als vakantiebestemming?

Parijs staat ook wel bekend om de stad van de liefde. Door de mooie verlichting die ’s avonds in de hele tijd is te zien krijgt iedereen wel een romantisch gevoel wanneer hij ’s avonds door de stad heen loopt. Natuurlijk heeft Parijs ook een heleboel mooie en vooral indrukwekkende bezienswaardigheden. Iedereen zal bij Parijs direct denken aan de Eiffeltoren. De Eiffeltoren zorgt ervoor dat een heleboel toeristen op vakantie gaan naar Parijs, tenslotte moet iedereen de Eiffeltoren een keer in zijn leven gezien hebben.

In Parijs zijn veel faciliteiten te vinden, op vrijwel elke hoek van de straat is een restaurant te vinden waar je heerlijk kunt eten en drinken. In Parijs hoef je niet te zoeken naar een slaapplaats, er zijn namelijk genoeg hotels in de Franse hoofdstad te vinden die graag toeristen verwelkomen.

Het voordeel van een vakantie naar Parijs is dat je niet zover hoeft te reizen, Parijs ligt namelijk praktisch naast de deur. Het vervoer in en naar Parijs is goed geregeld, zo kun je in Nederland in de trein stappen en vervolgens in Parijs weer uitstappen. Daarnaast is Parijs ook goed bereikbaar met de auto, zo kun je dus ook een autovakantie naar Parijs maken.

Al deze positieve punten van de Franse hoofdstad maken het nog steeds een van de favoriete vakantiebestemmingen van Nederlandse reizigers!